ENG

12/01/2023

Voorzichtigheid, communicatie en zelfzorg: sleutels tot succesvolle co-ouderschapsdynamiek

Ontdek de sleutels tot een succesvolle co-ouderschapsdynamiek. Van het behoedzaam navigeren door potentiële valkuilen tot het bevorderen van open communicatie en het prioriteren van zelfzorg: ontdek de strategieën die een veerkrachtige basis creëren voor gedeelde ouderschapsverantwoordelijkheden.

Lees verder-->

11/25/2023

“Kosmische veerkracht van ouderschap: navigeren door de transformatieve golven van het Schorpioenseizoen”

"Terwijl het Schorpioenseizoen zich ontvouwt, worden co-ouders uitgenodigd om te dansen met de kosmische krachten en veerkracht te vinden in het licht van transformatieve golven. Omarm verandering als katalysator voor vernieuwing en ontdek de kracht om samen door deze transformatieve stromingen te navigeren."

Lees verder-->

11/17/2023

Bloeien tijdens het jongleren in het Schorpioenseizoen: een blauwdruk voor co-ouders die op zoek zijn naar evenwicht

Co-ouders die geconfronteerd worden met de toegenomen eisen van het Schorpioenseizoen vinden troost in evenwichtige routines en zelfzorg. Het navigeren door de astrologische storm vereist praktische strategieën - stel een harmonieus schema op en geef prioriteit aan welzijn. Ontdek hoe het omarmen van deze inzichten uitdagingen omzet in kansen om te bloeien co-ouderschap. Lees meer voor een veerkrachtige gezinsdynamiek. #CoOuderschap #Schorpioenseizoen

Lees verder-->

11/10/2023

Navigeren door de kosmische flow van het Schorpioenseizoen en de invloed daarvan op co-ouders

Terwijl de kosmische flow van het Schorpioenseizoen intenser wordt, komen de schaduwen van verlies op de voorgrond. Co-ouders, verweven in een gedeelde geschiedenis, worden geconfronteerd met het gewicht van wat ooit was. Het erkennen van deze schaduwen wordt een cruciale stap, het herkennen van de emotionele landschappen die door het echtscheidingstraject opnieuw zijn vormgegeven.

Lees verder-->

10/28/2023

Strategische planning: een rode draad in boardrooms en echtscheidingsprocedures

Strategische planning is van vitaal belang in zowel directiekamers als echtscheidingsprocedures, omdat het een zorgvuldige beoordeling van bezittingen en emoties vereist. Het balanceren van emoties en rationele beslissingen, het evalueren van bezittingen, het gelijk maken van persoonlijke en professionele prioriteiten en effectieve communicatie zijn gemeenschappelijke uitdagingen in beide arena's. Dit artikel benadrukt de behoefte aan wijsheid, empathie, moed en strategische besluitvorming, en biedt advies zoals het prioriteren van zelfzorg, het zoeken naar professionele begeleiding, het omarmen van moed, het stellen van grenzen en het empathisch communiceren.

Lees verder-->

10/24/2023

Het boemerangeffect: verantwoordelijkheid en persoonlijke groei omarmen

Co-ouderschap na een scheiding lijkt misschien een lastige reis, het kan juist ook een diepgaande kans zijn voor persoonlijke groei. Ontdek hoe het omarmen van verantwoordelijkheid en effectieve communicatie de boemerangs van tegenslag kunnen transformeren in lessen die je naar een betere toekomst duwen. Lees ons nieuwste blog om erachter te komen hoe je met gratie door een scheiding kunt navigeren en jullie co-ouderschapstraject kunt versterken!

Lees verder-->

10/23/2023

Stabiliteit creëren voor kinderen: de voordelen van co-ouderschapslessen en therapie

'Welke stappen kun je ondernemen om een consistente routine en regels voor jullie kinderen in beide huishoudens te creëren?' Balans in Co-ouderschap: Een Consistente Routine voor Jullie Kinderen

Lees verder-->

10/17/2023

Leiden met liefde: als co-ouders omgaan met echtscheiding

Echtscheiding is ongetwijfeld een van de grootste uitdagingen van het leven, vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Het is een tijd waarin de emoties hoog oplopen, de spanningen kunnen oplaaien en de weg voorwaarts onzeker lijkt. Maar te midden van de storm ligt er een grote kans: de kans voor co-ouders om met liefde leiding te geven. In deze verkennende blog zullen we ons verdiepen in de transformerende reis van echtscheiding als co-ouders, waarbij we de waarden van liefde, eenheid en steun benadrukken.

Lees verder-->

10/17/2023

Omarm de schoonheid van de herfst tijdens co-ouderschap bij scheiding

Dit artikel gaat dieper in op de diepgaande ervaring van co-ouderschap tijdens en na een scheiding, en benadrukt de schoonheid die bloeit tussen de vallende bladeren.

Lees verder-->

10/16/2023

Balans in Co-ouderschap: Een Consistente Routine voor Jullie Kinderen

'Welke stappen kun je ondernemen om een consistente routine en regels voor jullie kinderen in beide huishoudens te creëren?' Balans in Co-ouderschap: Een Consistente Routine voor Jullie Kinderen

Lees verder-->
go-back
twitter@taramediation linkedin tara mediation facebook tara mediation pinterest tara mediation youtube tara mediation

Fotografie: Christina Stoian